ProHoreca Services en français Nederlands  
Onthaal Diensten Bedrijf Vragen Contact
Algemene Kosten en Heronderhandelde AankopenHorecaverzekering tegen lagere prijsJuridische Dienst horecaHoreca bedrijfsoverdrachtOntwerpen Internet WebsitesPubliciteit en PromotieAanwerving gekwalificeerd personeelVoedingsadviesZoekerstje en Jobs
Nieuwe opgemerkte doorbraak ten gunste van de sector: via onze website www.prohoreca.be beschikt u voortaan over de mogelijkheid om uw zoekertjes met jobaanbiedingen of het overlaten van uw zaak haarscherp op uw doelgroep te rechten. Hiermee bewijst het Prohoreca dienstenplatform u meer dan ooit concrete en doeltreffende diensten.

- 2 nieuwe diensten worden beschikbaar: juridische dienst, en bedrijfsoverdracht. Dit maakt van Prohoreca-diensten het volledigste dienstenplatform van het land !

- Deze website begint aanzienlijk geraadpleegd te worden. Wij ontvangen wekelijks talloze aanvragen om informatie. U kan eveneens de talrijke diensten raadplegen die wij u ter beschikking stellen. Vroeg of laat zullen zij u goede diensten bewijzen.

- Goed nieuws: de dienst 'boekhouding' dekt nu ook heel WalloniŽ, naast reeds het Brussels gewest en de provincies Antwerpen en Limburg.

Administratief en Sociaal Beheer van Horecapersoneel in BelgiŽ

Ook inzake sociaal beheer is de Horecasector geen sector zoals een andere: hij vergt meer aandacht, met meer soepelheid en alertheid in het management. De Horeca heeft specifiek advies nodig, om de personeelskosten intelligent te beheersen.

Een gepersonaliseerde aanpak met persoonlijke bijstand op ieder ogenblik zijn dan ook belangrijke troeven bij een optimaal personeelsbeleid. Als administratief en sociaal beheerder in gespecialiseerd Human Resources Management voor restaurants biedt onze partner alle garantie daartoe. Hij verschaft u een HRM-bijstand van A tot Z, van de aanwerving van uw medewerkers tot hun eventueel ontslag. Hij zal trouwens ook bij sociale controles aan uw zijde staan.

Kortom, een gepersonaliseerde dienst op mensenmaat, voor een forfaitair bedrag en heel concurrentiŽle prijzen.
Sociaal secretariaat

Andere HORECA diensten

Heronderhandelde Aankopen

Heronderhandelde Verkopen<

Horecaverzekering Tegen Lagere Prijs

Horecaverzekering Tegen Lagere Prijs

Juridische Dienst

Juridische Dienst

Bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht

Ontwerpen van Internet Websites

Ontwerpen Internet Websites

Publiciteit en Promotie

Publiciteit en Promotie

Aanwerving gekwalificeerd personeel

Aanwerving gekwalificeerd personeel

Advies Voeding- en Dieetspecialisten

Advies Voeding- en Dieetspecialisten

Jobaanbiedingen

Zoekerstje en Jobs