ProHoreca Services en français Nederlands  
Onthaal Diensten Bedrijf Vragen Contact
Algemene Kosten en Heronderhandelde AankopenHorecaverzekering tegen lagere prijs Juridische Dienst horecaHoreca bedrijfsoverdrachtOntwerpen Internet WebsitesAanwerving gekwalificeerd personeelSociaal secretariaatVoedingsadviesZoekerstje en Jobs
Nieuwe opgemerkte doorbraak ten gunste van de sector: via onze website www.prohoreca.be beschikt u voortaan over de mogelijkheid om uw zoekertjes met jobaanbiedingen of het overlaten van uw zaak haarscherp op uw doelgroep te rechten. Hiermee bewijst het Prohoreca dienstenplatform u meer dan ooit concrete en doeltreffende diensten.

- 2 nieuwe diensten worden beschikbaar: juridische dienst, en bedrijfsoverdracht. Dit maakt van Prohoreca-diensten het volledigste dienstenplatform van het land !

- Deze website begint aanzienlijk geraadpleegd te worden. Wij ontvangen wekelijks talloze aanvragen om informatie. U kan eveneens de talrijke diensten raadplegen die wij u ter beschikking stellen. Vroeg of laat zullen zij u goede diensten bewijzen.

- Goed nieuws: de dienst 'boekhouding' dekt nu ook heel Wallonië, naast reeds het Brussels gewest en de provincies Antwerpen en Limburg.

Ontwikkel de Uitstraling en Bekendheid van uw Hotel of Restaurant

Publiciteit en Promotie voor Restaurants en Hotels

Om u te kunnen helpen bij de ontwikkeling van de uitstraling en naambekendheid van uw zaak hebben de Delta Gidsen diverse mogelijkheden ontwikkeld om de aandacht te trekken op uw zaak: inlassing als blikvanger in de Delta Gidsen jaarboeken en op hun Internet website www.deltaweb.be, het aanbieden van VIP voordelen aan hun zeer talrijke bezoekers op het internet, de organisatie van een wedstrijd over uw zaak, de voorstelling van uw zaak in diverse media, de opname van een korte videopresentatie van uw zaak…

Een uitgekiende combinatie van deze uiteenlopende mogelijkheden verschaft u de mogelijkheid het aantal potentiële klanten met belangstelling voor uw aanbod aanzienlijk uit te breiden. De Delta adviesverleners zullen met raad en daad bijstaan om samen met u een oplossing uit te werken die aan uw verwachtingen beantwoordt.
Publiciteit en  Promotie

Andere HORECA diensten

Heronderhandelde Aankopen

Heronderhandelde Verkopen<

Horecaverzekering Tegen Lagere Prijs

Horecaverzekering Tegen Lagere Prijs

Juridische Dienst

Juridische Dienst

Bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht

Ontwerpen van Internet Websites

Ontwerpen Internet Websites

Aanwerving gekwalificeerd personeel

Aanwerving gekwalificeerd personeel

Administratief en Sociaal Beheer

Administratief en Sociaal Beheer

Advies Voeding- en Dieetspecialisten

Advies Voeding- en Dieetspecialisten

Jobaanbiedingen

Zoekerstje en Jobs