ProHoreca Services en français Nederlands  
Onthaal Diensten Bedrijf Vragen Contact
Algemene Kosten en Heronderhandelde AankopenJuridische Dienst horecaHoreca bedrijfsoverdrachtOntwerpen Internet WebsitesPubliciteit en PromotieAanwerving gekwalificeerd personeelSociaal secretariaatVoedingsadviesZoekerstje en Jobs
Nieuwe opgemerkte doorbraak ten gunste van de sector: via onze website www.prohoreca.be beschikt u voortaan over de mogelijkheid om uw zoekertjes met jobaanbiedingen of het overlaten van uw zaak haarscherp op uw doelgroep te rechten. Hiermee bewijst het Prohoreca dienstenplatform u meer dan ooit concrete en doeltreffende diensten.

- 2 nieuwe diensten worden beschikbaar: juridische dienst, en bedrijfsoverdracht. Dit maakt van Prohoreca-diensten het volledigste dienstenplatform van het land !

- Deze website begint aanzienlijk geraadpleegd te worden. Wij ontvangen wekelijks talloze aanvragen om informatie. U kan eveneens de talrijke diensten raadplegen die wij u ter beschikking stellen. Vroeg of laat zullen zij u goede diensten bewijzen.

- Goed nieuws: de dienst 'boekhouding' dekt nu ook heel Wallonië, naast reeds het Brussels gewest en de provincies Antwerpen en Limburg.

Horecaverzekeringen tegen Verminderde prijs voor Hotels en Restaurants

(Deze dienstverlening blijft voorlopig beperkt tot Brussel, Vlaams- en Waals-Brabant)

Verzekeringen die afgesloten worden in het kader van een Horeca-activiteit zijn doorgaans bijzonder duur omwille van hun zeer hoog risiconiveau, vooral op het gebied van brandverzekering. Via een partnership met onze verzekeringmaatschappij kunt u een korting genieten tot -40%, vanaf de 1ste dag. Het volstaat dat u een lager risicoprofiel hebt of dat u uw risiconiveau in de loop van de tijd doet dalen. Wij zijn bereid u hierbij te helpen en u rechtstreeks van een minder scherp risicoprofiel te laten genieten via een meer dan significante prijsvermindering voor uw verzekeringen.

Dankzij Pro-Horeca kunt u gebruik maken van een gratis audit van uw risicoprofiel en vervolgens van de prijsvermindering genieten die dit u oplevert.

U kan eveneens al uw andere verzekeringen hieraan toevoegen en dit tegen bijzonder voordelige voorwaarden.
Verzekeringen voor Horeca

Andere HORECA diensten

Heronderhandelde Aankopen

Heronderhandelde Verkopen<

Juridische Dienst

Juridische Dienst

Bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht

Ontwerpen van Internet Websites

Ontwerpen Internet Websites

Publiciteit en Promotie

Publiciteit en Promotie

Aanwerving gekwalificeerd personeel

Aanwerving gekwalificeerd personeel

Administratief en Sociaal Beheer

Administratief en Sociaal Beheer

Advies Voeding- en Dieetspecialisten

Advies Voeding- en Dieetspecialisten

Jobaanbiedingen

Zoekerstje en Jobs