ProHoreca Services en français Nederlands  
Onthaal Diensten Bedrijf Vragen Contact
Algemene Kosten en Heronderhandelde AankopenHorecaverzekering tegen lagere prijsJuridische Dienst horecaOntwerpen Internet WebsitesPubliciteit en PromotieAanwerving gekwalificeerd personeelSociaal secretariaatVoedingsadviesZoekerstje en Jobs
Nieuwe opgemerkte doorbraak ten gunste van de sector: via onze website www.prohoreca.be beschikt u voortaan over de mogelijkheid om uw zoekertjes met jobaanbiedingen of het overlaten van uw zaak haarscherp op uw doelgroep te rechten. Hiermee bewijst het Prohoreca dienstenplatform u meer dan ooit concrete en doeltreffende diensten.

- 2 nieuwe diensten worden beschikbaar: juridische dienst, en bedrijfsoverdracht. Dit maakt van Prohoreca-diensten het volledigste dienstenplatform van het land !

- Deze website begint aanzienlijk geraadpleegd te worden. Wij ontvangen wekelijks talloze aanvragen om informatie. U kan eveneens de talrijke diensten raadplegen die wij u ter beschikking stellen. Vroeg of laat zullen zij u goede diensten bewijzen.

- Goed nieuws: de dienst 'boekhouding' dekt nu ook heel Wallonië, naast reeds het Brussels gewest en de provincies Antwerpen en Limburg.

Bedrijfsoverdracht

Uw bedrijf is meer dan 1.500.000 EUR waard en bestaat onder één van de maatschappelijke juridische vormen ? U wenst deze over te laten ? In dit geval kan onze partner u hierin helpen.

(Deze dienstverlening blijft voorlopig beperkt tot Brussel en Wallonië)

Bent u eigenaar van een Horecazaak? Hotel, restaurant, brasserie, pizzeria…?

Wij kunnen u helpen bij het overlaten van uw zaak: wij helpen u om uw handelszaak optimaal op te waarderen, wij zoeken kandidaat-kopers, wij helpen u bij het onderhandelen en afsluiten van de verkoop van uw zaak.

Voor het succesvol afsluiten van uw verkoop, beschikt u over onze expertise en knowhow: discreet, efficiënt en met ervaring in de horeca.

Door beroep te doen op vakspecialisten in het overlaten van Horecazaken vermijdt u dat u zelf rechtstreeks moet onderhandelen met kandidaten die achteraf niet ernstig, niet solvabel of gewoon nieuwsgierig kunnen blijken.

De ProHoreca partners helpen u bij een vlotte verkoop, voor de beste prijs en in alle vertrouwen.

Vertrouw ProHoreca de verkoop van uw zaak toe! ProHoreca, uw partner bij het overlaten van uw zaak…
Bedrijfsoverdracht voor Horeca

Andere HORECA diensten

Heronderhandelde Aankopen

Heronderhandelde Verkopen<

Horecaverzekering Tegen Lagere Prijs

Horecaverzekering Tegen Lagere Prijs

Juridische Dienst

Juridische Dienst

Ontwerpen van Internet Websites

Ontwerpen Internet Websites

Publiciteit en Promotie

Publiciteit en Promotie

Aanwerving gekwalificeerd personeel

Aanwerving gekwalificeerd personeel

Administratief en Sociaal Beheer

Administratief en Sociaal Beheer

Advies Voeding- en Dieetspecialisten

Advies Voeding- en Dieetspecialisten

Jobaanbiedingen

Zoekerstje en Jobs