ProHoreca Services en français Nederlands  
Onthaal Diensten Bedrijf Vragen Contact
Algemene Kosten en Heronderhandelde AankopenHorecaverzekering tegen lagere prijsJuridische Dienst horecaHoreca bedrijfsoverdrachtOntwerpen Internet WebsitesPubliciteit en PromotieGekwalificeerd personeelSociaal secretariaatVoedingsadviesZoekerstje en Jobs
Nieuwe opgemerkte doorbraak ten gunste van de sector: via onze website www.prohoreca.be beschikt u voortaan over de mogelijkheid om uw zoekertjes met jobaanbiedingen of het overlaten van uw zaak haarscherp op uw doelgroep te rechten. Hiermee bewijst het Prohoreca dienstenplatform u meer dan ooit concrete en doeltreffende diensten.

- 2 nieuwe diensten worden beschikbaar: juridische dienst, en bedrijfsoverdracht. Dit maakt van Prohoreca-diensten het volledigste dienstenplatform van het land !

- Deze website begint aanzienlijk geraadpleegd te worden. Wij ontvangen wekelijks talloze aanvragen om informatie. U kan eveneens de talrijke diensten raadplegen die wij u ter beschikking stellen. Vroeg of laat zullen zij u goede diensten bewijzen.

- Goed nieuws: de dienst 'boekhouding' dekt nu ook heel Wallonië, naast reeds het Brussels gewest en de provincies Antwerpen en Limburg.

Aanwerving gekwalificeerd personeel

U zoekt een verantwoordelijke voor een belangrijke sleutelfunctie, een Keukenchef, Sommelier, of een kaderlid? Wij kunnen u helpen bij dit vaak omslachtige zoekwerk en u de kandidaten voorstellen die het best geschikt zijn om deze verantwoordelijke functie te vervullen en zich vlot in uw bedrijfscultuur kan inpassen.

De functies en jobprofielen in de Horeca zijn bijzonder specifiek. Het komt er dus op aan deze goed te kennen om doeltreffend aan te werven. Daarom zal de ruime en jarenlange ervaring van onze partner ons toelaten voor u de geschikte kandidaat vlot te vinden. En dit, voor elke verantwoordelijke functie in de Horecasector in België: een oordeelkundige keuze op het gebied van aanwerving en selectie van vakkundig personeel, ook voor uw managementfuncties!

Bovendien zullen wij dit zoekwerk voeren zonder dat het u iets kost, indien wij de geschikte medewerker niet vinden. Waarom zou u nog twijfelen?
Aanwerving gekwalificeerd personeel

Andere HORECA diensten

Heronderhandelde Aankopen

Heronderhandelde Verkopen<

Horecaverzekering Tegen Lagere Prijs

Horecaverzekering Tegen Lagere Prijs

Juridische Dienst

Juridische Dienst

Bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht

Ontwerpen van Internet Websites

Ontwerpen Internet Websites

Administratief en Sociaal Beheer

Administratief en Sociaal Beheer

Advies Voeding- en Dieetspecialisten

Advies Voeding- en Dieetspecialisten

Jobaanbiedingen

Zoekerstje en Jobs