ProHoreca Services en français Nederlands  
Onthaal Horeca Diensten Bedrijf Vragen Contact
Algemene Kosten en Heronderhandelde AankopenHorecaverzekering tegen lagere prijsJuridische Dienst horecaHoreca bedrijfsoverdrachtOntwerpen Internet WebsitesPubliciteit en PromotieAanwerving gekwalificeerd personeelSociaal secretariaatVoedingsadviesZoekerstje en Jobs
Nieuwe opgemerkte doorbraak ten gunste van de sector: via onze website www.prohoreca.be beschikt u voortaan over de mogelijkheid om uw zoekertjes met jobaanbiedingen of het overlaten van uw zaak haarscherp op uw doelgroep te rechten. Hiermee bewijst het Prohoreca dienstenplatform u meer dan ooit concrete en doeltreffende diensten.

- 2 nieuwe diensten worden beschikbaar: juridische dienst, en bedrijfsoverdracht. Dit maakt van Prohoreca-diensten het volledigste dienstenplatform van het land !

- Deze website begint aanzienlijk geraadpleegd te worden. Wij ontvangen wekelijks talloze aanvragen om informatie. U kan eveneens de talrijke diensten raadplegen die wij u ter beschikking stellen. Vroeg of laat zullen zij u goede diensten bewijzen.

- Goed nieuws: de dienst 'boekhouding' dekt nu ook heel Wallonië, naast reeds het Brussels gewest en de provincies Antwerpen en Limburg.

Lijst van de dienstenvoorstellen voor restauranthouders en hoteluitbaters.

Algemene kosten en Heronderhandelde Aankopen
  Bespaar 5 tot 30% naargelang van het soort aankopen: energie, telefoon, waterverbruik, wagens (aankoop of leasing), bouwen en verbouwen, schoonmaken (werkkleding, tafellinnen,...), veiligheid en hygiëne, kantoorbenodigdheden, brandstof, enz. Vergoeding uitsluitend op basis van de aanwijsbare besparingen: 50% het 1ste jaar en 40% het 2de jaar.

Horecaverzekering Tegen Lagere Prijs
  Stop met geld uitgeven aan die dure verzekeringen, gebruik onze diensten en bespaar tot -40%. Profiteer van een gratis audit van de risico's in uw bedrijf, van ons gespecialiseerd advies om uw risicoprofiel te verminderen en bespaar zo onmiddellijk op uw verzekeringsbudget.

Juridische diensten
  Hebt u behoefte aan juridisch advies, verdediging of bijstand in juridische zaken? Onze gespecialiseerde juristen zullen u advies en bijstand verlenen in alle juridische takken: vennootschapsrecht, fiscaal recht, sociale wetgeving, handelspraktijken of vastgoed, betwistingen met de administratie, gerechtsbijstand, verbintenissenrecht, overdracht of overname van bedrijven, …

Bedrijfsoverdracht
  Het overlaten van een handelszaak mag je niet zo maar improviseren. Wij kunnen u helpen om het maximum te halen uit de waarde van uw restaurant of hotel, met doeltreffend advies, het zoeken en nagaan van mogelijke kopers en de vlotte afhandeling van de overname. Desnoods met vrijwaring van uw anonimiteit.

Ontwerpen Van Uw Internet Websites
  Uw Internet Website is één van uw belangrijkste marketingelementen. Dit is de echte motor achter uw imago, om het uit te dragen en te versterken.Vanaf slechts 990€ waarborgen wij u een functionele, dynamische en aantrekkelijke website. Onze knowhow verzekert u een optimale website met uitstekende communicatie en topklasse als blikvanger.

Publiciteit en Promotie voor uw Zaak
  Wij beschikken binnen onze activiteiten over tal van mogelijkheden om uw bedrijf extra in de kijker te zetten en er promotie voor te voeren. Bel ons en wij zullen samen een actieplan op maat uitwerken in functie van uw behoeften.

Aanwerving Gekwalificeerd Personeel
  U zoekt een verantwoordelijke of gekwalificeerde medewerker voor een openstaande betrekking ? Op basis van onze ruime ervaring met de sector en met rechtstreekse aanwerving en selectie van kandidaten zullen wij de medewerker vinden die u nodig hebt. En dit zonder dat het u het minste kost indien wij hem of haar niet vinden.

Administratief en Sociaal Beheer
  Verkrijg nu de traditionele diensten aangeboden door een sociaal secretariaat, met een dienstverlening op mensenmaat, vlot aangepast aan uw wensen en behoeften. Gedaan met de onpersoonlijke 'nummerbehandeling' zoals het vaak gebeurt met grote dienstkantoren in sociaal secretariaat.

Advies Voeding- en Dieetspecialisten
  In 10 eenvoudige engagementen, laat u aan uw klanten zien dat u handelt voor hun welzijn en ontvang het FOOD-certificaat, in samenwerking met de Nationale Voedings- en Gezondheidsplan (FOD Volksgezondheid).

Jobsaanbiedingen in de sector
  Dankzij onze website Prohoreca beschikt u over de gelegenheid om meteen een jobzoekertje te plaatsen voor de aanwerving van een nieuwe medewerker: vlot, makkelijk en voordelig.