ProHoreca Services en français Nederlands  
Onthaal Diensten Bedrijf Vragen Contact
Algemene Kosten en Heronderhandelde AankopenHorecaverzekering tegen lagere prijsJuridische Dienst horecaHoreca bedrijfsoverdrachtOntwerpen Internet WebsitesPubliciteit en PromotieAanwerving gekwalificeerd personeelSociaal secretariaatZoekerstje en Jobs
Nieuwe opgemerkte doorbraak ten gunste van de sector: via onze website www.prohoreca.be beschikt u voortaan over de mogelijkheid om uw zoekertjes met jobaanbiedingen of het overlaten van uw zaak haarscherp op uw doelgroep te rechten. Hiermee bewijst het Prohoreca dienstenplatform u meer dan ooit concrete en doeltreffende diensten.

- 2 nieuwe diensten worden beschikbaar: juridische dienst, en bedrijfsoverdracht. Dit maakt van Prohoreca-diensten het volledigste dienstenplatform van het land !

- Deze website begint aanzienlijk geraadpleegd te worden. Wij ontvangen wekelijks talloze aanvragen om informatie. U kan eveneens de talrijke diensten raadplegen die wij u ter beschikking stellen. Vroeg of laat zullen zij u goede diensten bewijzen.

- Goed nieuws: de dienst 'boekhouding' dekt nu ook heel Wallonië, naast reeds het Brussels gewest en de provincies Antwerpen en Limburg.

Voedingsadvies en 'Voeding in Evenwicht' Keurlabel

De consumenten veranderen en de trends worden meer uitgesproken. Evenwichtige voeding wordt alsmaar belangrijker en de consumenten gaan op zoek naar gerechten die zowel evenwichtig als gevarieerd zijn en daarbij liefst ook nog eens lekker zijn! Zo blijkt uit een recente studie dat 72% van de klanten de voorkeur geeft aan evenwichtige en gevarieerde gerechten. Om deze klanten aan te trekken of te behouden, stellen wij u voor om uzelf in de kijker te zetten door deel te nemen aan een programma voor gezonde en gevarieerde voeding, goed zichtbaar voor uw klanten en potentiële bezoekers. Langs onze kant zullen wij van elke communicatiegelegenheid gebruik maken om deze nieuwe troef in uw handelszaak uit te spelen.

Food Concreet betekent dit dat wij - in samenwerking met het "FOOD program" gesteund door de Europese Commissie, gecoördineerd door Edenred en zijn bekende Ticket Restaurant® in samenwerking met het Nationale Voedings- en Gezondheidsplan - u voorstellen om minstens 7 van de 10 engagementen voor het welzijn van uw klanten te volgen. Het is waarschijnlijk dat u er reeds een belangrijk deel van naleeft:
  • 1. Ik geef groenten als garnituur en fruit als dessert
  • 2. Ik zet bruin of volkorenbrood op tafel
  • 3. Ik zet geen zout op tafel
  • 4. Ik geef gerechten op basis van gevogelte of wit vlees
  • 5. Ik zet vis op het menu
  • 6. Ik geef kraantjeswater als de klant daarom vraagt
  • 7. Ik vervang boter door olijfolie bij het brood
  • 8. Ik bied een dessert aan op basis van zuivelproducten
  • 9. Ik vervang aperitiefkoekjes door olijven, rauwe groenten of gedroogde vruchten
  • 10. Ik geef gegrilde-, gestoomde- of ovengerechten
Dit programma is voor u, indien u eveneens het welzijn van uw klanten wilt respecteren en aan de toenemende eis van de bevolking wilt voldoen. Behalve de visibiliteit die dit uw restaurant zal bieden door ze te referentiëren bij haar gebruikers, zal onze partner verschillende communicatiemiddelen tot uw beschikking stellen teneinde uw engagementen bij uw cliënteel naar voren te brengen. En, kers op de taart, dit alles is helemaal gratis!

Voedingsadvies

Andere HORECA diensten

Heronderhandelde Aankopen

Heronderhandelde Verkopen<

Horecaverzekering Tegen Lagere Prijs

Horecaverzekering Tegen Lagere Prijs

Juridische Dienst

Juridische Dienst

Bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht

Ontwerpen van Internet Websites

Ontwerpen Internet Websites

Publiciteit en Promotie

Publiciteit en Promotie

Aanwerving gekwalificeerd personeel

Aanwerving gekwalificeerd personeel

Administratief en Sociaal Beheer

Administratief en Sociaal Beheer

Jobaanbiedingen

Zoekerstje en Jobs